İZMİR / ALİAĞA - Aliağa TOKİ İlkokulu

Aliağa TOKİ İlkokulu

Siteler mah. 430 sok. No 3 Aliağa/İZMİR aliagatokiilkokulugmail.com
Vizyon
Vizyonumuz Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenekleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde geçecek, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
Misyon
Misyonumuz Atatürkçü düşüncenin ışığında; Türkçe´ yi doğru ve güzel konuşup yazabilen, iyi bir vatandaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğretime hazır, kendini ifade edebilen, araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünen bireyler yetiştirmektir.
09.00-15.00
Doğal Gaz
İzban metro istasyonuna 5 dakika mesafede
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
ilçe merkezine 1 km il merkezine 65 km uzaklıktadır.İzban durağına 300 m uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Tekvando, yüzme, tenis kurslarına devam eden öğrencilerimiz mevcuttur. Halk Oyunları Ekiplerimiz kurulmuştur.
Proje Çalışmaları
Okulumuz Bakanlığımızın Çevre Dostu 1000 okul ve Temel Eğitimde 10000 okul projeleri kapsamındadır
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
e-twinning projeleri: 1. Stem ile Tanışan Minik Yürekler 2. E-Twinnya 3- Sihirli Masal Evim